Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

BASKETBALL


Velkommen til Basketafdelingen

Lystrup Lions, som er basketball-afdelingen i LIF, blev stiftet i 1988.

Basketafdelingen har hold i ungdoms- og voksenrækkerne. Du kan her på siden se meget mere om vores aktiviteter. 

Om at starte til basket

Ønsker du at komme til en træning, så er du meget velkommen til at møde op. Træningstiderne står ved de enkelte hold her. Du er også velkommen til at kontakte formanden først, der kan sætte dig i kontakt med en af trænerne inden, så de ved du kommer.

Hvis du kunne være interesseret i at være træner eller hjælpe klubben i en anden funktion, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Det sociale aspekt

I basketafdelingen lægges der meget stor vægt på det sociale samvær, da vi ikke opfatter os som en eliteklub, men en klub hvor der er plads til alle, og alle får mulighed for at vise hvad de kan.

I ungdomsbasket sikres dette ved at trænerne vægter netop dette aspekt højt i træningen, samt at alle spillere får lige meget spilletid i kampene.

Lystrup Cup

Årets helt store tilløbsstykke er Lystrup Cup, som afholdes hvert år i januar måned med deltagelse af hold fra hele landet.

Stævnet er baseret på frivillig arbejdskraft fra spillere og forældre.

Om at være forældre i Lystrup Lions

Vi ønsker i klubben at fortsætte og videreudvikle det sociale samvær fx gennem holdledere og arrangementer. For at det skal lykkes, så håber vi, at du vil bakke om dit barns baskethold og de fælles arrangementer i basketklubben.

I forbindelse med deltagelse i den regionale turnering bliver der desuden brug for at køre spillerne 3-4 gange i løbet af sæsonen, ligesom der skal vaskes tøj og hjælpes ved dommerbordet.

Copyright © Lystrup Idrætsforening