Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

NYHEDER


Nyheder i afdelingen

Juni 2019:
 

Sæson 2019/20:

I sportsudvalg og bestyrelse arbejdes på højtryk med at lægge planerne for den kommende sæson. Lige så snart, at vi har alle holdtider på plads, kommer der her oversigt over træningstiderne.

Men det ligger fast, at vi også i 2019/20 får træningstider mandag i Lystrup Idrætscenter og torsdag på Elsted Skole.

Første træning efter sommerferien og i den nye sæson bliver mandag 12. august.

 
 
Januar 2019:
 

Basket camp - på hjemmebane

Torsdag og fredag i uge 7 arrangerer Børnebasketfonden i samarbejde med os i Lystrup Lions en basketcamp som aktivitet i vinterferien.

Campen i Lystrup-Hallen - 14. og 15. februar - er for alle piger og drenge i alderen 6-11 år – nybegyndere som øvede. Så der er basis for fed basket - både for de børn, som allerede er i vores klub, og for alle andre i området, der gerne vil prøve vores sport samt have et par gode dage i hallen.

Campen gennemføres begge dage i tidsrummet fra kl. 9-15. Og der deltager instruktører/trænere fra både Børnebasketfonden og Lystrup Lions.

I kan læse meget mere om campen her, hvor der også er mulighed for tilmelding.

 
 

30. juni 2018:

Kære alle spillere og forældre

Tak for sidst og en set her fra rigtig god afslutning på sæson 2017/18 med arrangementet i hallen, hvor vi også præsenterede vores nye cheftræner Nicolai Iversen, der sammen med det øvrige trænerteam og sportsudvalget skal stå i spidsen for os gennem sæson 2018/19.

Planerne for den kommende basketsæson er ved at falde på plads, og sportsudvalget (Anja, Anne-Sophie, Kevin og Tonny) har lagt en plan for træningstiderne, som I kan se her:

Vi har endnu ikke den samlede trænerliste for enkelte hold på plads, men der arbejdes på højtryk med dette, så den er på plads, når sæsonen indledes fra mandag 13. august, hvor der er første træning efter sommerferien. Hvis nogle af jer har lyst og kræfter til at hjælpe med omkring holdene i den nye sæson, hører vi meget gerne fra jer.

Aktuelt mangler vi også at få lidt overblik over seniorholdet den kommende sæson med forventninger til træning, kampe, træner eller ej m.m. Så jer der er seniorer, må gerne give os et bud på, hvordan I ser næste sæson.

Vi håber, at I alle er klar til igen til at være del af vores aktive klub. Den første måned – fra sæsonstart og fire uger frem laver vi en kammeratskabsordning, så alle spillere kan tage en ven/kammerat med til træning, og han/hun de uger gratis kan prøve at være med til at spille fed basket i Lystrup Lions.

Har I spørgsmål eller andet inden sæsonstarten skal I ikke tøve med at henvende jer. Vores mailadresser kan I se her: http://www.lystrup-if.dk/bestyrelsen-29.php

God sommer og på gensyn i august til en ny, fed basketsæson

Sportsudvalg og bestyrelse

 

 
 
 
Basketstjerne bliver cheftræner hos os

En af dansk basketballs mest erfarne spillere skifter karriere inden for sporten. Han går fra at være aktiv, professionel spiller på højeste niveau til at blive cheftræner i en breddeklub med ambitioner.

Nicolai Iversen, der har været anfører hos guldholdet Bakken Bears indtil nu, bliver ny cheftræner i basketafdelingen i Lystrup IF - Lystrup Lions. En opgave med især vægt på udvikling af klubbens børne og – ungdomshold.

Lystrup Lions er en basketklub i vækst – placeret i den nordlige forstad til Aarhus. Sammen med det øvrige trænerhold, sportsudvalg og bestyrelse er målet for Nicolai Iversen at kunne styrke baskesporten og dermed udvikle klubben til gavn for alle.

>>Efter 20 år som aktiv spiller på højt niveau glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer i en mindre men ambitiøs basketklub. Sammen med folkene i og omkring klubben ser jeg frem til at skabe udvikling både på banen og uden for, hvor der er tanker om spændende tiltag,<< siger Nicolai Iversen, der selv som barn og ung spillede basketball i en breddeklub, nemlig HEI.

I sin aktive karriere frem til udgangen af denne sæson har 38-årige Nicolai Iversen spillet 443 kampe for Bakken Bears og scoret 4.322 point der. Tidligere i karrieren har han bl.a. været anfører på det danske basketlandshold ligesom han har spillet basketball i USA og flere lande i Europa – bl.a. for klubber i Tyskland, Ungarn, Schweiz og Spanien. Her i landet har han også været spiller hos Svendborg Rabbits, inden han i 2011 skiftede til Bakken Bears. I karrieren har han vundet otte DM-titler og blevet pokalmester fire gange.

Hos Lystrup Lions afløser Nicolai Iversen klubbens hidtidige cheftræner, amerikanske Al Benett Jr., der ønskede at fratræde ved udgangen af denne sæson. I klubben er formand Jesper Olesen meget glad af, at Nicolai Iversen har sagt ja til at være del Lystrup Lions.

>>Vi er stolte over, at det er lykkedes for os at lave en aftale med Nicolai, der bliver et meget stort aktiv i den fortsatte udvikling af vores klub. Han kommer med kæmpe erfaringer fra basketball, som vores spillere i alle aldre samt øvrige trænerteam kan trække på. Lystrup Lions er en breddeklub i dansk basket, men vi har ambitioner om både at udvikle den enkelte spiller, vores hold samt klubben. Her flugter vores tanker samt planer helt med Nicolais,<< siger Jesper Olesen.

Ud over det aktive arbejde på banen med især ungdomshold og spillere i Lystrup Lions, har parterne bl.a. en aftale om, at den samlede udvikling skal beskrives. Målet med det projekt er, at også andre i sporten kan få gavn af erfaringerne med at ville skabe fremgang, spilleglæde og en positiv stemning i en basketklub med bredde og ambitioner.

Nicolai Iversen er netop blevet præsenteret som ny cheftræner for alle spillere, forældre, trænere og ledere ved et arrangement som markering af afslutningen på sæson 2017/18. Den kommende weekend, 30. juni, er han allerede i arbejdstøjet i Lystrup Lions, der inden sommerferien begynder gennemfører en træner-workshop som optakt til den nye sæson. Den begynder midt i august.

 
--- 
 
Sæsonafslutning
 

Så nærmer sæsonen sig sin afslutning, og vi inviterer derfor alle spillere til fælles afslutningsstævne og fællesspisning:

Mandag den 25.juni kl. 17.00-19.30 i Lystrup Hallen.
 

Der vil være frugt mens stævnes afvikles, og efterfølgende er der pizza til alle spillere og trænere i hallens cafeteria.

Husk tilmelding på holdsport (U10, U12 og U14 samt senior) og på Facebook (U8) senest fredag den 22.juni.

Forældre og søskende er selvfølgelig velkommen til at komme og heppe.

Med venlig hilsen

Bestyrelse og Sportsudvalg
--
Nyt fra bestyrelsen - maj 2018:
 

Den nyvalgte bestyrelse for vores fælles, lokale basketklub, Lystrup Lions, har netop holdt første møde. Og det med en række emner på dagsordenen. 

Det gælder bl.a. planlægning af en stor, fælles sæsonafslutning for alle hold - mandag 25. juni i hallen - samt de første forberedelser til sæson 2018/19. Begge dele kommer I til at høre meget mere om, når vi er klar med planerne.

Bestyrelsen har på mødet desuden også konstitueret sig, så denne fordeling af posterne gælder for det kommende år:

 • Formand: Jesper Olesen
 • Næstformand: Rikke Voldby
 • Kasserer (bogholderi m.m.): Mette Carlsen
 • Kasserer (medlemslister m.m): Camilla Pfaff
 • Sportsudvalg: Anne-Sophie Lynggaard
 • Sportsudvalg og turneringsadminstrator: Kevin Millikin
 • Sportsudvalg/suppleant: Tonny Nygaard
 • Suppleant: Paulus Montvilas.

Bestyrelsen har samtidig nedsat en række udvalg til at tage sig af konkrete arbejdsopgaver:

 • Sportsudvalg: Anne-Sophie Lynggaard, Kevin Milliikin, Tonny Nygaard og Anja Bach Press.
 • Lystrup Cup-udvalg: Rikke Voldby, Anne-Sophie Lynggaard,Tonny Nygaard og Jesper Olesen.
 • Materiale- og haludvalg: Camilla Pfaff og Kevin Millikin.

Sig altid og endelig til, hvis der er noget, som vi i bestyrelsen skal forholde os til - eller du har input. Jo flere som bidrager, jo bedre for vores lokale, fælles basketklub i Lystrup.

På gensyn
Jesper Olesen - på vegne af bestyrelsen.

 -----

Ny bestyrelse i Lystrup Lions

Bestyrelsen i Lystrup Lions er trukket i arbejdstøjet. I hvert fald blev der onsdag aften på en ekstraordinær generalforsamling heldigvis valgt en ny og stærk bestyrelse, der er klar til at trække læsset det kommende år.

Da ikke alle de nyvalgte var fysisk tilstede på dette møde, fik bestyrelsen bemyndigelse af den ekstraordinære generalforsamling til at konstituere sig med formand m.m. ved det førstkommende bestyrelsesmøde. Det finder sted i begyndelsen af maj.

Bestyrelsen for Lystrup Lions ser dermed således ud her pr. april 2018:

Ikke på valg i år:

 • Rikke Voldby
 • Jesper Olesen

Nyvalgte fra 2018:

 • Anne-Sophie Lynggaard
 • Camilla Pfaff
 • Mette Carlsen
 • Kevin Millikin
 • Tonny Nygaard (førstesuppleant)
 • Paulius Montvilas (andensuppleant)

Vi vil snarest muligt sende information om, hvem der har hvilke poster i bestyrelsen. Det sker lige så snart, at har konstitueret os. Målet for den nye bestyrelse er hurtigst muligt bl.a. at få lagt rammerne for den kommende basketsæson 2018/19 og hvad der dertil hører. Men meget mere om det, når vi er klar.

På vegne af bestyrelsen i Lystrup Lions

Jesper Olesen
 ----
  
Lystrup Cup 2018 på vej:
 
Indbydelsen til Lystrup Cup 2018, som er en af landets store børne- og ungdomsturneringer, er sendt rundt til basketklubberne. Og de første tilmeldinger er i hus.
 
 
Træningstider 2017/18:

Sæsonen starter mandag den 14. august 2017

Hold

Træningstider

U9 (2. klasse og yngre)

(Spillere i 2.klasse kan efter aftale trænerne, træne med U11)

Lørdag kl 10:00 - 11:00 på Elsted Skole (Store sal)

Træner: Michael Dinesen

U11 og U13 (3. - 6. klasse)

Mandag kl. 17:00 - 18:30 i Lystrup Idrætscenter (Hal2)

Torsdag kl. 16:00 - 17:30 på Elsted Skole (Store sal)

Træner Al Bennett Jr.

U15 drenge og U15 piger (7. - 9. klasse)

Mandag kl. 18:00 - 20:00 i Lystrup Idrætscenter (Hal2)

Torsdag kl. 18:00 - 20:00 på Elsted Skole (Store sal)

Træner Al Bennett Jr.

Senior (ældre end 9. klasse)

Mandag kl. 20:00 - 22:30 i Lystrup Idrætscenter (Hal2)

Torsdag kl. 20:00 - 22:00 på Elsted Skole (Store sal)

Træner Al Bennett Jr.

Er du interesseret i at spille basket behøver du blot at møde op til en af vores træninger og fortælle træneren, at du gerne vil være med. Du kan som ny spiller være med på prøve fire gange. Du er også velkommen til at kontakte vores formand Anders Leth Nielsen (anderslethnielsen@gmail.com eller 60878320) før du kommer. Så sørger han for, at træneren ved, at du kommer.

 
----
 
 

Referat ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2017 Lystrup IF Basket - - Lystrup Lions.

 

1. Valg af dirigent:
Jesper Olesen valgt.

 

2. Beretning fra formand Anders Leth Nielsen:

Den fulde beretning er her:

”Hvad har vi?”

Vi har fuldendt generationsskiftet i bestyrelsen og fået et godt samarbejde op at stå i den nye flok.

Vi har styr på økonomien.

Vi har børne- og ungdomshold fra U 8 til U14 - og endda et u14 pige hold (et af syv i hele Jylland/Fyn).

Vi har to senior hold, det ene med rumænske spillere.

Vi har alle vores hold med i turneringen, så de får spillet kampe.

Vi har et internationalt trænerteam med to amerikanske trænere og en rumænsk - og veteranen Michael til ved u8 - og en u14-spiller som hjælpetræner.

Der er liv i hallen hvor forældre - særligt til u10/12 træningen - involverer sig og hjælper med træningen.

Vi har afholdt forældremøde for en lille måneds tid siden hvor ca. 20 mødte op.

Vi har haft Al med i idrætsundervisningen på både Lystrup Skole og Elsted Skole i næsten 80 idrætstimer i løbet af efteråret. Alle fra 1. 9. klasse på Lystrup Skole har nu haft Al med i deres idrætstimer - lidt mere spredt på Elsted Skole.

Vi har fået to nye sponsorer til spilletøj således at U14 holdene kan spille i tøj med vores nye logo.

Vi har et traditionsrigt stævne ”Lystrup Cup” som I den 25. udgave i 2016 satte rekord i både deltagerantal og økonomisk udbytte for klubben. Og med gode sportslige resultater for vores deltagende hold. Deltagermæssigt og økonomisk slog vi i år rekorden 2017. Sportsligt var det som forventet sværere, da mange spillere på vores hold er 1. års spillere i rækkerne med 2-års interval.

Hvad har vi ikke?

Vi har ikke et stort antal spillere på vores hold - vi må ind i mellem melde fra til kampe, fordi vi ikke kan stille hold.

Vi har ikke været til stævner med overnatning med vores hold - altså stævner hos andre klubber som vores Lystrup Cup.

Vi har ikke hold i alle årgange - ingen U16 eller U18 hold.

Vi har ikke tilstrækkelige dommere internt i klubben til at dække i egne kampe.

 

Beretning taget til efterretning af generalforsamlingen.

 
3.Information om trænersituationen:

Anders Leth Nielsen informerede om, at bestyrelsen også for den kommende sæson har indgået aftale og kontrakt med Al som cheftræner. Han suppleres af klubbens øvrige trænerteam, ligesom der nu arbejdes på at få bl.a. flere U14-spillere aktiveret.

Desuden har vi brug for flere spillere som dommere, så det arbejdes der også på.

Desuden skal der på holdene være opbakning fra forældrekredsen som holdledere eller støtte med andre konkrete arbejdsopgaver.

 

4. Regnskab og budget.

Kasserer Tove Pedersen gennemgik regnskabet for 2016, der udviser et underskud på ca. 6000 kr. som ligger inden for det budgetterede. Egenkapitalen er herefter på 120.800 kr.

For 2017 budgetteres med et underskud på ca. 6.000 kr. efter at Lystrup Cup 2017 igen var en succes.

 

5. Behandling af indkomne forslag:

Forælder Morten Toft har forslag om, at klubben arbejder med en tre-års plan om visioner, mål og drømme, som han gennemgik forslag til arbejdsmetode om.

Bestyrelsen har umiddelbart ikke ressourcer til et sådant stort projekt, da opgaverne om især Lystrup Cup også ligger hos den daglige ledelse. Der nedsættes et lille udvalg med interesserede som kan arbejde videre med ideen, og formand Anders Let Nielsen vil deltage i et indledende møde. Forslaget skal siden afleveres til bestyrelsen, som tager stilling til det, og om det kan aktivt anvendes, eller der bør indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling, hvis der lægges op til gennemgribende ændringer.

 

6. Valg af bestyrelse:

Formand Anders Leth Nielsen og kasserer Tove Pedersen er ikke på valg, da de blev valgt for to år i 2016. Jesper Olesen, Alexis Kaae og Anders Andersen er på valg.

Anders Andersen og Alexis Kaae genopstiller ikke.

Valgt for to år frem til 2019 blev derefter Jesper Olesen og Rikke Voldby.

 

7. Valg af suppleanter:

Rikke Voldby genopstiller ikke som suppleant, da hun under punkt 6 blev valgt ind i bestyrelsen. Valgt som suppleant blev Annette Konge.

 

8. Valg af revisorer:

Henning Groth og Michael Dinesen blev valgt.

 

9. Eventuelt:

Der blev udtrykt stor tak til de to afgående bestyrelsesmedlemmer, Anders og Alexis, for indsatsen.

Generelforsamlingen blev derefter afsluttet.

Og mødet gik over i et forældremøde om en kommende, mulig New York-tur. Anders Leth Nielsen påpegede i den forbindelse, at dette projekt kommer til at ligge uden for bestyrelsens rækker, og at der ikke kan trækkes på klubkassen til det økonomiske. Samt at bestyrelsen forventer, at projektet ikke trækker ressourcer og opbakning ud af Lystrup Cup, som er helt nødvendig for klubbens økonomi. Initiativtager Sune og Al fik input fra mødedeltagerne til den videre proces, hvor der bl.a. snarest sendes et spørgeskema ud til forældre.

 
Referat: Jesper Olesen
 
---- 

 

 

Lystrup Cup 2018 er på skinner - sæt kryds i kalenderen.
 
Dette års udgave af basket-turneringen Lystrup Cup, som fandt sted i januar, blev en stor succes for den lokale arrangørklub. Bestyrelsen i Lystrup Lions og de ansvarlige for årets turnering har netop været samlet til evaluering og lagt planerne for næste års Lystrup Cup. Håbet er, at der også da vil være stor opbakning fra forældre, spillere og mange andre til at melde sig som hjælpere.
Lystrup Cup 2018 finder sted i weekenden 20. og 21. januar – håber I husker at sætte kryds i kalenderen.
 
---
BLIV DEL AF EN BASKETKLUB MED MASSER AF AMBITIONER OG SJOV

Lystrup Lions – Lystrup IF Basket – er på jagt efter engagerede hjælpetrænere, der har lyst til at arbejde intenst med vores børne- og ungdomshold i sæsonen 2016/17. Det sker sammen med det øvrige trænerteam og klubbens bestyrelse – samt forældregruppen, som vi aktiverer omkring holdene.

Det vil da være fint, om du allerede har erfaring med basket ‐ enten som aktiv spiller eller træner. Du ved derfor også derfor, at basket kan være en sport med plads til alle – men samtidig med stort fokus på hele tiden at forbedre indsatsen, og at der ydes en koncentreret indsats til træning.

Vi har træningstimer to gange om ugen i Lystrup ‐ mandag og torsdag ‐ og dertil kommer kampe i sæsonen.

I Lystrup Lions lægger vi vægt på at være en forening for alle, der holder af at spille basketball. Vi er ikke en decideret eliteklub, men spiller basket så alle får mulighed for at udvikle sig ‐ og samtidig vise, hvad de kan.

For nærmere information kontakt straks formand Anders Leth Nielsen, tlf. 60878320, mail: andersletnielsen@gmail.com

 
 
---
Lystrup Cup 2018 er på skinner - sæt kryds i kalenderen.
 
Dette års udgave af basket-turneringen Lystrup Cup, som fandt sted i januar, blev en stor succes for den lokale arrangørklub. Bestyrelsen i Lystrup Lions og de ansvarlige for årets turnering har netop været samlet til evaluering og lagt planerne for næste års Lystrup Cup. Håbet er, at der også da vil være stor opbakning fra forældre, spillere og mange andre til at melde sig som hjælpere.
Lystrup Cup 2018 finder sted i weekenden 20. og 21. januar – håber I husker at sætte kryds i kalenderen.

 
 .....................................................................................................................................................

En basketkæmpe kom forbi

Lystrups lokale basketklub var træt af at ’bløde talenter’ til konkurrenterne i nærområdet, så man ansatte en tidligere professionel spiller som cheftræner for klubbens hold. Og det har allerede givet pote. 

Af Tobias Heede Niebuh
tobn@berlingskemedia.dk
 

LYSTRUP: Et par unge børn triller rundt med en fodbold.

Hallen i Lystrup Idrætscenter er næsten tom, så der er godt med plads for de unge drenge til at trylle lidt med den runde kugle.

På sidelinjen står en stor, mørk mand med korslagte arme og knælange shorts.
»Hej Al,« lyder det fra en af de unge drenge, der må hoppe for at nå mandens udstrakte arm til en high five.

»Hej. Hvordan er sommerferien gået? Har du fået trænet lidt,« lyder det på ærkeamerikansk fra den høje mand.

Der er en helt særlig grund til, han står her i Hal c på Lystrup Centervej, hilser på de forbipasserende børn og venter på, at træningen om en lille time starter i en sportsgren, hvor bolden er noget større end den, de unge drenge triller rundt med halgulvet.
 
Al Bennett jr. er tidligere professionel basketspiller i både USA og Tyskland, er i Aarhus for at færdiggøre en master på universitetet, og så er han blevet ansat til at træne de boldglade børn i Lystrups lokale basketklub Lystrup Lions.

Frisk blod

Klubben fik i foråret efter flere forsøg fundet en ny bestyrelse.
 
Den nye formand Anders Leth Nielsen skulle sammen med den nye gruppe få klubben fremad igen, efter flere spillere var skiftet til andre klubber og havde efterladt huller i flere årgange.

»Vi er trætte af at bløde talenter, så der skulle ske noget i klubben,« siger Anders Leth Nielsen.
 
Derfor fik man sidste år fat i Al Bennett. Den 205 centimeter høje New Yorker skulle tilknyttes klubben og være cheftræner og coach, ligesom han skulle rundt på de lokale skoler og øge opmærksomheden på den
amerikanske sportsgren i lokalområdet samt uddanne nye trænere til klubben.
 
»Al er billedet på en amerikansk basketspiller og det, sammen med hans evner, kunne vi udnytte til at give noget energi og ekspertise til klubben. Vi har ansat ham som træner til alle vores hold, undtagen U8, da de er for unge til at forstå engelsk,« lyder det fra formanden i Lystrup Lions, der allerede har mærket effekten af den nye ekspertise på sidelinjen.
 
»U16-holdet havde mistet nogle af de bedste spillere til klubber tæt på. Holdet var næsten væk, og der var ingen energi. Men så kom Al, og holdet begyndte at vinde kampe igen. De fik lysten tilbage.«
 

Uudnyttet potentiale

Al Bennett stoppede sin aktive karriere som 24-årig, da en knæskade fik lægerne til at fraråde mere elitesport.
 
Nu er han blevet 33 og kan i stedet glæde sig over at lære fra sig i et land, hvor forudsætningerne for at excellere i den højintense sportsgren er mere end til stede.

»Danskerne er stille kæmper. De er store, og mange af de unge jeg møder, er meget atletiske og lærenemme, når det kommer til basket. De fleste er vant til at spille fodbold, men mange dyrker flere forskellige sportsgrene, og det er en stor fordel, når man skal lære en ny sportsgren.«

»Jeg holder virkeligt meget af træningen i Danmark. I USA tror de fleste, at de er den næste Michael Jordan, der ikke kan lære noget af en som mig. Her hører alle efter til træningen, og det gør det helt specielt at træne i Lystrup,« lyder det fra Al Bennett, der netop er kommet hjem fra New York, hvor han blandt andet har arbejdet på en udvekslingstur for Lystrup Lions, så de kan komme til hans gamle high school på den anden side af Atlanterhavet.

»Basketsporten er blevet større i Danmark, og der kommer flere og flere seere til NBAkampene (den bedste række i USA, red.). Men at opleve kampene og de bedste spillere i levende live, ville give endnu mere opmærksomhed på sporten. Så vi arbejder også på at få nogle unge spillere fra USA herover. Men vi tager små skridt« lyder det med et smil fra den amerikanske to-metermand.

Realistiske drømme

Lystrup Lions har en sund økonomi, der blandt er sikret gennem afholdelsen af Lystrup Cup. Det har givet mønter på kistebunden, som man kan bruge til at aflønne Al Bennett.
 
Men på længere sigt skal det være en rentabel forretning at have en træner på lønningslisten, og det kræver flere kontingentspillere.
 
»Det er ikke fordi, vi regner med at blive så store som Bakken Bears inden for de næste
par år, men vi håber på at få flere spillere til klubben. Både så vi kan få klubbens første pigehold,
og så der bliver fyldt op, så vi ikke har huller i årgangene. Det kunne være fedt, hvis vi kunne få spillere til klubben fra andre byer,« siger formaden for klubben, der udover U8, U10, U12 0g U16 hold har et seniorhold, der spiller i serie 2. 
..............................................................................................................................................

Ny start for Lystrup lions - basket for alle

Efter to forsøg i foråret er der blevet valgt en ny bestyrelse for basketball-afdelingen i Lystriup IF - også kaldet Lystrup Lions.

Den fuldtallige bestyrelse, som også er suppleret med andre frivillige, der vil yde en indsats, har siden en ekstraordinær generalforsamling i maj iført sig arbejdstøjet - og intenst fokuseret på at planlægge den nye sæson 2015/16. En sæson med fuld fart på og masser af aktivitet for alle.

Arbejdet sker sammen med vores nye cheftræner og coach, amerikanske Al Bennett Jr., der allerede i vinter kom til klubben. Al kommer med stor erfaring fra amerikansk og international basketball – både som spiller og træner. Han er i den nye efterårssæson med omkring vores hold i både ungdom og senior - og skal samtidig også bl.a. være med til at uddanne nye trænere til gavn for hele klubben.

Den over to meter høje amerikaner er allerede et kendt ansigt i Lystrup og omegn, da Al udover træningsbanen i Lystrup Lions også spiller basket på områdets skoler, SFO’ere m.m., hvor vi sammen med Basketball-fonden tilbyder projekter, så endnu flere børn og unge kan prøve kræfter med basketball.

Vores ambition er, at vi kan tiltrække nye medlemmer til alle vores hold, så endnu flere kan oplevelse, hvor sjovt det er at dunke bolden i kurven, lave de rette pasninger og spille fede kampe. Vi er nemlig en basketklub, hvor der lægges vægt på, at vi har plads til alle. Men samtidig vil vi også sikre, at alle spillere bliver udfordret – vi vil nemlig gerne udvikle spillerne både individuelt og som hold. Derfor lægger vi vægt på et højt niveau med en stor kapacitet som cheftræner. Det skal både være sjovt og inspirerende at spille basket i Lystrup Lions.

Vi håber at se rigtig mange både nuværende og nye spillere til sæsonstart i august – sammen med vores professionelle, amerikanske coach og de andre trænere.

Lystrup Lions – en basketklub med sjov og tempo – er klar til sæsonen med fuld fart på og masser af aktiviteter.

Læs mere på idrætsforeningens hjemmeside: http://www.lystrup-if.dk/basketball.php

 

 

 

...........................................................................................................................................

Sæsonstart 2015/2016 - (10. August 2015)

Vi håber, at se rigtig mange både nuværende og nye spillere til sæsonstart i august – sammen med vores professionelle, amerikanske coach og de andre trænere.

Lystrup Lions – en basketklub med sjov og tempo – er klar til en sæson med fuld fart på og masser af aktiviteter.

Sæson 2015/2016 begynder mandag den 10. august 2015, dog d. 22. august for U8 mix holdet.

Læs mere om hold og træningstider på holdoversigten.

 
I Lystrup Lions er der plads til alle og der lægges meget stor vægt på det sociale samvær. I ungdomsbasket sikres dette ved at trænerne vægter det meget højt, samt at alle spillere får lige meget spilletid i kampene.
 
Hvis du er i tvivl om basket er noget for dig eller om hvilket hold der passer til dig, så kontakt Michael Dinesen på e-mail:dinesen1@gmail.com eller på telefon 20 40 62 51
 
 

Copyright © Lystrup Idrætsforening